Wie zijn wij

Wij zijn Watson…
“De loyale Watson dient als slijpsteen voor de briljante geest van Sherlock Holmes. Zo zorgt hij ervoor dat Sherlock boven zichzelf kan uitstijgen”

Net als Watson is het onze missie om blijvende en
betekenisvolle verbeteringen 
te realiseren voor onze klanten. 

People performance

Waar streven wij naar?

Wij zetten IT-Service Management professionals in hun kracht en helpen hen hun werkwijzen steeds efficiënter en effectiever te maken.

Kwaliteit en continuïteit van het bedrijf hebben wij als hoogste prioriteit. Daarnaast hebben wij een plezierige samenwerking tussen ons en onze klanten hoog in het vaandel staan.

Hoe doen wij dat?

Zoals Watson de steunpilaar is voor Sherlock, zo willen wij de steunpilaar zijn voor onze klanten. Hierbij is de mens voor ons het vertrekpunt voor alle IT-Service Management verbeteringen. Wij maken gebruik van succesvol bewezen ondersteunende methoden. Deze methoden bieden daarbij de nodige structuur, waardoor we onze focus op de mens en het gedrag kunnen richten.

“Begrijp gedrag. Krijg grip op succes”

Wij bieden praktische (vernieuwende) IT-Service Management oplossingen, die de medewerkers optimaal ondersteunen om hun werkzaamheden zo goed en leuk mogelijk te kunnen uitvoeren.

Bovenal richten wij ons ons op de ontwikkeling van de individuen en teams. Dit doen wij door middel van intensieve training, coaching en begeleiding (voordoen – samen doen – zelf doen).

Business,People,Happy,Showing,Team,Work,And,Giving,Five,After

Onze focus is bovenal op de mens en het gedrag

In onze verbeter aanpak staat de mens, de communicatie en het gedrag centraal. Dat levert gegarandeerd een blijvend resultaat op voor de organisatie, de medewerkers én de teams. Zo worden verbeteringen daadwerkelijk verankerd, met aantoonbare en blijvende impact.

Wanneer onze opdrachtgever zijn interne klanten optimaal weet te ondersteunen en zij tevreden zijn, is voor ons de opdracht pas geslaagd.

You can be your own guiding star with our help!

Start vandaag nog met een van onze opleidingen.