Leergang IT-Procesmanager (hybride)

Categorieën: Hybride
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Leergang IT-Procesmanager (hybride)

De leergang IT-Procesmanager is een praktische en uitgebreide procesmanagement opleiding en voorziet de moderne IT-Procesmanager van precies die handvatten, tools en gedrag- en communicatie vaardigheden, om meer impact te kunnen maken in de dagelijkse praktijk. Deze leergang wordt gegeven door trainers uit de praktijk en wordt gekenmerkt als interactief en hands-on.

Als IT-Procesmanager zorg je voor het procesmatig werken binnen het IT-Service Management (ITSM) werkgebied volgens de ISM of ITIL-methodiek. Vanuit de lijn van opzet –bestaan –werking, richt je je met name op de laatste twee aspecten.
Je stuurt aan en bent verantwoordelijk voor het aantoonbaar juiste verloop hiervan. Kortom, je bewaakt en borgt de uitvoering van de Integrated Service Management (ISM) processen. De primaire focus ligt op je eigen proces, maar zeker ook op de integrale samenhang van de operationele ISM-processen.

Je begeleidt de medewerkers zowel uitvoerend, kennisinhoudelijk als bij de implementatie van het proces. Je bent de expert in het formuleren van heldere verbeterdoelen en het realiseren van kwaliteitsverbeteringen in het proces. Je draag de verantwoording over het rapporteren aan het management, bijsturen en zo nodig escaleren over de prestatie van je proces. Daarnaast heb je de regie op het ontwerp en de implementatie van aanpassingen in de ITSM ondersteunende tooling.

De leergang wordt afgerond met een (online) examen.

 

Hoe en wanneer kan ik mij inschrijven voor deze opleiding?

Heb je interesse om deze opleiding te volgen, stuur dan even een mail naar wsm@watsonassociates.nl. of vul het contactformulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De datums voor deze opleiding volgen spoedig

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling